Lata mamy kilka dni, wiec mozna caly rok nie zwracac na to uwagi
Superb 1.6 TDI 105 KM - wrażenia z jazdy
Zwiń
X
-
rozumiem, szanuje Twoje zdanie, ale w moim przypadku nie moda a cena zdecydowała o wyborze. Wolę po prostu 2k wydać na coś co przyda mi się w środku.
Pomijając, O3 w białym kolorze jest naprawdę ładna - niezależnie od koloru myje samochód przynajmniej raz w tygodniu więc nie mam problemu z brudem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mattyah4x4wspomnisz moje słowa 8)
Prim, kiedy odbierasz?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Primrozumiem, szanuje Twoje zdanie, ale w moim przypadku nie moda a cena zdecydowała o wyborze. Wolę po prostu 2k wydać na coś co przyda mi się w środku.
Pomijając, O3 w białym kolorze jest naprawdę ładna - niezależnie od koloru myje samochód przynajmniej raz w tygodniu więc nie mam problemu z brudem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimZachowuję się k**** jak baba z tym zamówieniem... już mnie to w****ia
Zamieszczone przez Primstanęło ostatecznie na srebrze... z beżowym środkiem...
wyglada naprawdę super !! Zresztą, auto w takim zestawieniu kolorystycznym możesz zobaczyć w naszej galierii, ma je nasz lubelski kolega BiDi01.
Tu masz link do zdjęc Jego auta:
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigNie chcę nic mówić, ale to nie jest najlepsze połączenie kolorystyczne. Beżowe wnętrze ładnie wygląda do cimnych kolorów lakierów nadwozia od których się ładnie odcina. Przy srebrnym nie wyglada zbyt dobrze (często widzę Superba II w srebrnym kolorze z beżowym wnętrzem), a błękit race, to naprawdę piękny kolor no i z nim jasne wnętrze
wyglada naprawdę super !! Zresztą, auto w takim zestawieniu kolorystycznym możesz zobaczyć w naszej galierii, ma je nasz lubelski kolega BiDi01.
Tu masz link do zdjęc Jego auta:
Komentarz
-
Komentarz